Laman Utama
Bahasa Malaysia 中文 English
A  I  B  I  C  I  D  I  E  I  F  I  G  I  H  I  I  I  J  I  K  I  L  I  M  I  N  I  O  I  P  I  Q  I  R  I  S  I  T  I
U  I  V  I  W  I  X  I  Y  I  Z  I
  Laman Utama » F» Fabuline Capsule - Herbeunine
Pencarian


Fabuline Capsule - Herbeunine
 

                                                                                                           Fabuline Capsule

                                                              Rumusan Purbakala pada Tahun Masehi 700 yang menjadikan anda

                                                                             bidadari di mata lelaki & dicemburui oleh wanita lain

Fabuline Capsule diperolehi daripada rumusan herba purbakala yang diamalkan oleh kaum kerabat wanita Istana Tang Dinasti bagi mengekalkan kejelitaan & kerampingan mereka.

Fabuline Capsule adalah penyelesaian kepada masalah-masalah yang dihadapi oleh kaum wanita seperti kulit kering, ketuaan sebelum waktu, gangguan haid, dysmenorrhoea, masalah selepas bersalin, wajah kekuningan, otot vargina yang mengendur, tiada keinginan seks, lumbago dll.

Selepas mengamalkan Fabuline Capsule dalam jangka masa tertentu anda akan menikmati faedah-faedah berikut:

 • Melegakan sakit ketika haid
 • Mengetatkan otot vagina
 • Mencergaskan peredaran darah
 • Mengaktifkan aliran Qi
 • Menyuburkan buah pinggang
 • Keseimbangan hormon
 • Memperbaharui sel-sel & organ

Fabuline Capsule membantu melambatkan proses penuaan, mengembalikan keremajaan, meningkatkan kesihatan & kesan pengamalannya membuatkan anda bidadari di mata lelaki & dicemburui oleh wanita lain.

Krisis Pemulihan yang mungkin anda lalui selepas mengamalkan Fabuline Capsule

 • Kebanyakan wanita akan merasa segar & sihat selepas mengamalkan Fabuline Capsule. Walaubagaimanapun, ada juga sebilangan kecil yang mungkin merasa letih pada awal pengambilan melalui krisis pemulihan.
 • Bagi mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari, mungkin mengalami rembesan vagina atau darah beku yang gelap ketika haid agak banyak pada peringkat permulaan pengambilannya. Selepas pengambilan (setengah bulan – 3 bulan), masalah di atas akan hilang & dinding otot vagina akan bersih & ketat.
 • Bagi mereka yang sebelum ini mengalami mood yang berubah-ubah atau muntah, pening, sakit perut & sakit belakang atau lumbago, akan mengalami masalah yang sama. Tetapi selepas jangka masa tertentu mengamalkannya, gejala-gejala tersebut akan perlahan-lahan hilang.
 • Bagi mereka yang edaran haidnya tidak tetap mungkin mengadu masalah yang sama tetapi selepas jangka masa tertentu mengamalkannya, edaran haidnya akan kembali normal.
 • Bagi mereka yang mempunyai masalah muka kekuningan, kulit kering, gatal di bahagian vagina atau masalah leucorrhoea, akan mendapati selepas jangka masa tertentu mengamalkannya, muka akan kelihatan lebih lembap & tegang, gatal di bahagian vagina & leucorrhoea akan perlahan-lahan hilang.I        Laman Utama       I
 
Copyright © 2010 Web Designed by Maximus System Solutions.